Articles
Recorregut de geoarqueologia: l'antropització del fons de vall a l'Andorra prehistòrica (Paleolític superior, Mesolític i Neolític).
Presència de glaciarisme Quaternari en una secció estratigràfica a les proximitats de Sornàs (Vall d'Ordino, Andorra).
Durant el segle xx diversos investigadors des de diferents disciplines han argumentat l'existència d'una cultura pirinenca.
Intuint la presència dels primers pobladors a les valls d'Andorra i la seva implicació en la transformació del paisatge.
Comunitats agrícoles al Pirineu - L'ocupació humana a Juberri durant la segona meitat del Vè mil·lenni - L’aprofitament litològic per a la indústria lítica a l’entorn de Juberri.
Comunitats agrícoles al Pirineu - L'ocupació humana a Juberri durant la segona meitat del Vè mil·lenni - Els artefactes macrolítics de mòlta, trituració i abrasió.
Comunitats agrícoles al Pirineu - L'ocupació humana a Juberri durant la segona meitat del Vè mil·lenni - Els punxons de Juberri.
Dades paleoambientals del complex glacio lacustre de l'estany de Burg durant el tardiglacial.
Geomorfologia glacial del tram final de la Noguera Pallaresa i el riu Flamicell (Els Pallars).
Capítol de l'Atles d'ocells nidificants d'Andorra, que es centra en el punts més significatius de l'orografia, la hidrografia i geologia del país.
La mina de Llorts: antecedents històrics i característiques geològiques. Annals 1992 del Centre de Barcelona de l’Institut d’Estudis Andorrans, 87-136.
Cartografia de sòls de la vall del Madriu (Principat d'Andorra, Pirineus Orientals).
Recorregut de riscos naturals: el gran moviment del Forn de Canillo; Dins de: AVENÇOS 2011, EL QUATERNARI A ESPANYA I AREES AFINS. (Valenti Turu i Ana Constante, Eds.), Andorra la Vella.
Les terrasses fluvials del Segre i afluents principals: descripció d'afloraments i assaig de correlació.
El glacialisme de les valls de la Valira del Nord: evidències d'un englaçament continuat fins a l'Holocè. Resums XIII Reunió Nacional de Quatemari Andorra 2011.
TURU, V. (1992) Secció estratigràfica de Sornàs. Annals 1991 del Centre de Barcelona de l'Institut d'Estudis Andorrans, 47-76.
Avaluació preliminar de la conductivitat tèrmica en funció de la litologia i de la conductivitat elèctrica.
Andorra i l'aprofitament dels recursos naturals-XXX Universitat Catalana D'estiu, Prada de Conflent 1998.
Durant els segles XIV i XV bona part del territori català va experimentar una sèrie de moviments sísmics altament destructius que, amb el temps, es convertirien en un dels episodis més estudiats de les catàstrofes naturals de la nostra història recent.